Sport

2013.09.09. 12:09

Junior kézilabda: fiatalok rossz napja

A Fehérvár KC junior és ifjúsági kézilabda csapatai Győrben léptek pályára. Mindkét fehérvári alakulat nagy különbségű vereséget szenvedett.

Silye Sándor

Junior:
Győri Audi ETO-Fehérvár KC
40-21 (19-10).
Az FKC Pőcze, Szendrey V. (kapusok), Májer 4, Becséri A. 3 (1), Kolics 3, Kovács 3, Rideg 3, Szemmelrock 2, Hrabovszky 1 (1), Pintér 1, Sinka 1, Halász, Sajdik, edző: Deli Rita csapata az első félidőben még tartotta magát, de egy 9-1-es sorozat után nagyon meglépett a házigazda. Deli Rita szerint nem tudták megállítani a Győr gyors lerohanásait. Az edző kijelentette: továbbra is hisz játékosaiban és a megkezdett munkában, amelynek meglesz az eredménye.

Ifjúsági:
Győr-FKC 44-16 (24-6).
A fehérváriak Szendrey V. (kapus), Szemmelrock 4, Kovács 3, Piazza 2, Sajdik 2, Bocska 1, Galambos 1, Halász 1, Hudra 1, Piller 1, Kolics, Őri, Rideg, Ruszanov, Vörös, edző: Virincsik Anasztázia összetételű együttese nem tudott partnere lenni a bajnokcsapat utánpótlásának. Az edző szerint játékosai lélekben előre feladták a meccset, a 26 elkövetett technikai hiba sok volt, mint a győriek 16 sikeres indítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!