Sport

2013.08.13. 16:54

Hollis nem marad az Alba Fehérvárnál

Székesfehérvár – Újabb játékos távozik az Alba Fehérvár bajnok- és kupagyőztes férfi kosárlabda-csapatából: Damian Hollis három év után int búcsút a kék-fehér alakulatnak.

Bobory Balázs

Pedig előnyös ajánlatot kapott a fehérváriaktól, ő a még jobbat fogadta el...

Damian Hollis magyar állampolgársága révén (is) az egyik legbiztosabb pillére lehetett volna a következő szezonban az Európa Kupában induló Alba Fehérvárnak, ám nem sikerült megtartani a magasbedobót, aki vélhetően az olasz másodosztályban folytatja karrierjét.

Így aztán továbbra is rengeteg a kérdőjel a bajnok háza táján, egyelőre szűkös a magyar mag, az idegenlégiósok közül mindenki távozott, új még nem érkezett és egyelőre azt sem tudni kivel, kikkel tárgyalnak az albások, és mikor jelentik be új játékosok érkezését. A hazai riválisok keretei szinte készek...

A Fehérvár spanyol vezetőedzője, Carlos Frade a jövő héten érkezik, és a meglévő magyar magnak edzéseket vezényel. A felkészülés hivatalosan augusztus 26-án indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!