Sport

2013.05.06. 17:48

Motorok dübörgése a Csillagvölgyben

Rekord létszámú, 164 versenyző volt az MX Mánia motokrossz versenysorozat 2. fordulóján, a Csillagvölgyben, ahol a 30 Celsius fokos meleggel, és az élénk széllel is megküzdöttek a rendezők.

Matók János

Félelmetes látvány volt egy-egy rajtnál a 40 motoros. Az első osztályú PRO versenyzők közül Lécz Gergely kettős futamgyőzelemmel nyerte az MX1-et, Adamek Imre 2. lett. MX2-ben Firtosvári Gábor győzött, Matern Balázs a 12. MX 1-es kategóriában Szabó Péter győzött, Borsó Péter 2. Skoff Gábor 4., Véninger Milán 9.,  Horváth Péter 12. volt.

MX2 A kategóriában Baracskai Péter nyert,  Nagy Csongor 12. Gáspár Gergely az első futamban 2. volt, de a másodikat a kórházban fejezte be, kulcscsont-töréssel, összetettben így 10., Horváth Szilárd pedig  16. lett. MX2 B-ben Bakon Sándoré lett az aranyérem, Éder Ferenc 33.

A senioroknál Kamrás Károly mindkét futamot megnyerte, Horváth József 4., Jánosi Atilla 6., Kassai Zsolt 8. A hölgyeknél osztrák győzelem született Danielle Amtmann révén, itt Simó Kitti a 7.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!