Sport

2013.03.01. 16:24

Lehet menni a futballpályákra!

Szombaton és vasárnap egyaránt 4-4 mérkőzéssel megkezdődnek a küzdelmek a Fejér megyei I. osztályú bajnokságban. Régi hagyományt elevenítünk fel lapunkban, a fordulók előtt szakértőket kérünk fel esélylatolgatásra.

Bobory Balázs

- Úgy gondolom, a Velence lesz a bajnok, amely az amúgy is erős keretét tovább erősítette a télen - jelentette ki Reveland Zoltán, a Fehérvár Futsal  játékos-edzője, aki Fejér megye nagypályás futballját is ismeri, mivel a Lovasberény megye II-es együttesének is trénere.

- Az ezüstéremért óriási harcot vívhat a Sárosd és az Iváncsa, nüanszok fognak dönteni, de úgy érzem, utóbbi valamivel esélyesebb a második hely megszerzésére.

Reveland Zoltán értékelt

Reveland Zoltán szerint az erőviszonyok nem nagyon változnak az osztályban,  kiugró tavaszi szereplést talán a teljes átalakuláson átesett Polgárditól vár:

- A kiesőjelöltek közül a Polgárdi mellett még a Kápolnásnyéknek is kellett a vérfrissítés, szerintem nem lesz gondja a bentmaradással. Ellenben a Szabadegyháza ránézésre gyengült, a Kinizsi bajba kerülhet. A Baracs nagyon lemaradt, szerintem nem éri utól a többieket és búcsúzik - fogalmazott a kapus.

Az első fordulóban rögtön lesznek érdekes párosítások, bár igazi rangadóra még nem kerül sor, Reveland Zoltán azért szemezgetett a szombati, vasárnapi kínálatból:

- A vasárnap, Sóstón megrendezésre kerülő Maroshegy-Iváncsa összecsapáson nem lesz meglepetés, bár a fehérváriak védekezése erős és a vendégek egyik legjobbja, Gál Dániel sérült. Igaz, Iváncsán Molnár Viktor és Béres Zoltán leigazolása nagy erősítést jelent. A Velence Baracsra látogat, a találkozó igazi országos kettes. Nem tudom, milyen állapotban van a baracsi pálya, ez lehet az egyik veszélyforrás a tópartiak számára. A Polgárdi gárdonyi vendégjátéka remek erőfelmérő lesz, ám azt hiszem, a vendégek még nem álltak össze, nem most kezdik majd meg a pontok gyűjtését. A Szabadegyháza a Martonvásárt fogadja, ha bent akar maradni a házigazda, az ilyen meccseket nyernie kell - mondta szakértőnk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!