Sport

2013.03.12. 20:23

Az Ocskay akadémia jégkorongozói besöpörték az aranyérmet

Székesfehérvár – Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia 18 évesei szerezték meg az első bajnoki utánpótlás jégkorong bajnoki aranyérmet, söpréssel.

Silye Sándor

Miután a kölyök és a serdülő korosztály csapatai is a fináléba jutottak, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia valamennyi együttese döntős lett. Az első aranyérem elhódítására kedden az ifik, a 18 évesek készültek.


Ifj. Ocskay Gábor JA-MAC Budapest  6-1 (2-0, 1-0, 3-1)

A fehérvári srácok hamar, már az első szakaszban ellenfelük tudomására hozták, hogy itt nem lesz keresnivalójuk, és söpréssel nyernek. Szabó D. két góllal (9., 20. perc) nyomatékosította ezt, majd Hamvai ehhez hozzátett még egyet a középső harmadban (26.). Kiss P. (46.), Reisz (50.), Stipsicz (MAC, 56.), Erdély ütött még gólt, ezzel alakult ki a biztos hazai siker.

A Sapa Fehérvár AV19 U20-as EBYSL csoportgyőztes csapata szerdán, 19 órakor játssza az utolsó meccsét az EBYSL-ben az elődöntő előtt a második Znojmo ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!