Sport

2013.01.31. 16:59

Beszédest Reveland váltja a kispadon

Rangadó előtt áll a Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapata, ám néhány nappal a Külker SC elleni találkozó előtt komolyabb változás történt a gárdánál.

Káldor András

Beszédes Sándor - akinek irányításával az őszi szezonban erején felül teljesített az együttes, és második lett – bejelentette lemondását, és a jövőben inkább az utánpótlással foglalkozik.

"Elpattant egy húr, úgy éreztem, hogy nem kívánok tovább foglalkozni a futsallal. A csapatból többen meglátásom szerint nem tudták feldolgozni a siker okozta stresszt, és nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna. Ez megmutatkozott a két utóbbi mérkőzésünkön, de főleg a Vác elleni siralmas első félidőben. Több összetevője volt annak, hogy befejeztem. Becsülettel megtettem azt, amit tőlem elvártak, most, pedig nem akarok 'akadálya' lenni a további fejlődésnek. Megköszönném a vezetőknek, játékosoknak az eddigi együttműködést, bizalmat, és sok sikert kívánok a folytatáshoz." – mondta a búcsúzó szakember.

"Szakmai előrelépésünk szempontjait figyelembe véve döntöttünk úgy, hogy a csapat munkáját a 27-szeres futsal válogatott kapus, Reveland Zoltán veszi át a szezon végéig. Beszédes Sándornak sokat köszönhetünk, hiszen a keret kialakításában döntő érdemei vannak. Nehéz mérkőzések előtt állunk, ezért döntöttünk a vérfrissítés, azaz a rutinos játékos kinevezése mellett. Hosszú távon bízunk Reveland szakmai tudásában, és reméljük a nehéz helyzetekben képes lesz átlendíteni a csapatot a holtponton." - tájékoztatta lapunkat Balogh Tamás a Fehérvár Futsal szakosztály-menedzsere.

A 33 évében járó Reveland jelenleg is meghatározó játékosa a csapatnak, de az is elképzelhető, hogy leül későbbiekben a kispadra, hiszen Hegedűs Ferenc személyében rutinos, tapasztalt hálóőr veheti át szerepét.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy hosszú időre kiesik a játékból a térdoperáció előtt álló gólzsák, Kovács Norbert, valamint a részleges bokaszalag szakadást szenvedő Mudra Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!