Sport

2012.09.22. 10:58

Megpróbálni a lehetetlent: A címvédőtől próbál pontot rabolni a Sapa Fehérvár AV 19

Vasárnap este fél hatkor újabb kemény összecsapás vár a Sapa Fehérvár AV 19 csapatára a bajnoki címvédő EHC Liwest Linz otthonában.

Káldor András

A fehérvári együttesnek a liga újonc, Dornbirner EC ellen sem sikerült nyerni pénteken (2-4), így továbbra egy győzelmet jegyezhetnek öt forduló után. Ráadásul ellenfelük tavaly egyetlen mérkőzésen kapitulált, ez a pontvadászat középszakaszában történt, Fehérváron 6-3-ra tudott nyerni a kék-fehér alakulat.

A négy alapszakaszbeli találkozón kivétel nélkül a Felső-Ausztriai gárda diadalmaskodott. Szóval nem lehet büszke a csapat erre a mérlegre, és vasárnap sem vár könnyebb feladat Tokaji Viktorékra.

Elsősorban a helyzetkihasználásban kell javulniuk ahhoz, hogy az eddigi elszomorító mérlegen tudjanak javítani a Fehérvár Ördögök.

„Tudjuk, hogy a Linz erős csapat, viszont ebben a ligában minden elképzelhető. Úgy megyünk oda, hogy most már végre kiegyenesedjünk, és jó eredményt érjünk el!” – fogalmazott Énekes Lajos a csapat másodedzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!