Sport

2012.02.14. 21:56

Bajnokok Ligája: Bayer Leverkusen - FC Barcelona

Kedd este rendezték a Bayer Leverkusen - FC Barcelona és az Olympique Lyon - APOEL Bajnokok Ligája nyolcaddöntők első mérkőzéseit.

Nánási Regina

A Barcelona óriási fölénnyel uralta az első félidőben a játékot a Bayer Leverkusen csapatával szemben. A 41. percben vezetést is szerzett a katalán csapat, amikor Messi csodálatos indításával Alexis Sanchezhez került a labda, aki a német védőktől nem zavartatva Leno lábai között gurította be a labdát a kapuba.

Alexis Sanchez gólja - 0-1

A második félidő még több izgalmat tartogatott. Az 51. percben egyenlített a Bayer Leverkusen, miután Corluka passzolta be a labdát, amit Kadlec fejjel juttatott a hálóba.

Kadlec fejese - 1-1

Nem sokáig örülhetett a hazai szurkolótábor. Alig telt el négy perc, és ismét vezetéshez jutott a Barcelona: Sanchez lódult meg szélen, kicselezve a Leverkusen védelmét éles szögből lőtte be a labdát.

Sanchez második gólja - 1-2

A Barcelona nagyágyúja, Messi megirigyelhette kollégáját. A 88. percben betalált az argentin is, miután Dani Alvis középre lőtte a labdát, amire lecsapott Messi, és betolta azt a kapuba.

Messi gólja - 1-3

 

 

OLDALTÖRÉS: Bajnokok Ligája: Lyon - APOEL

 

 

 

A kedd esti Bajnokok Ligája nyolcaddöntő másik mérkőzésén a Lyon és az APOEL csapott össze. Ez nem hozott annyi izgalmat és gólt, mint a Bayer Leverkusen - FC Barcelona meccs. Itt egy gól született, mégpedig az 58. percben, amikor Cris felhozta a labdát a pálya közepéig, ahol lepasszolta Lacazette-hez, aki ballal a kapu bal oldalába bombázott úgy, hogy a labda Jorge lábáról került a léc alá.

Lacazette gólja - 1-0

 

 

 

OLDALTÖRÉS: Szerdán folytatás következik: Zenit - Benfica, Milan - Arsenal

 

 

 

Szerdán Huszti Szabolcs csapata, az orosz Zenit a portugál Benficát, míg az olasz AC Milan az angol Arsenalt fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szerdai játéknapján. Utóbbi mérkőzést Kassai Viktor vezeti.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzések (szerda):

Zenit (orosz)-Benfica (portugál) 18 ó

AC Milan (olasz)-Arsenal (angol) 20:45 ó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!