Sport

2011.09.26. 17:16

Két vereség, egy győzelem a sakk csapatbajnokságban

Székesfehérvár - Megkezdődött az idei nemzeti sakk csapatbajnokság három Fejér megyei résztvevővel.

Matók János

Az első fordulóban az NB I B-be felkerült Fehérvár SE Szombathelyen vendégszerepelt, és vereséget szenvedett. Haladás VSE II -Fehérvár SE 7:5. A vendégektől  Papagorasz Takisz, Keszi János és Reiter László győzött, amíg Kis Viktor, Kadlicskó József, Szabó Kristóf  és Fehérvári István remizett. Az NB II Asztalos csoportjában a Dunaújváros  Pécsett játszott, és vereséget szenvedett. Karmin PS-Dunaújvárosi FDSK 7:5. Győzött: Katona Ferenc, ifj. Katona Ferenc, Angyal Ferenc. Döntetlent ért el Váradi Benedek, Zsigmond Károly, Klimkó Csaba és  Ragyelik András.  Az NB II Breyer csoportban a MÁV Előre SC meggyőző fölénnyel nyert  a Százhalombatta  ellen.
MÁV Előre SC-Százhalombatta TC 8:4. Partijában győzött: Mohácsi András, Vasvári Tamás, Pribék László, Szunyogh István, Havasi Gergő és Csordás Dávid. Döntetlent ért el: Mátrahalmi Tibor, Nádi Ferenc, Csire Bence és Guber Péter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!