Sport

2010.08.18. 02:28

Elővétel és online vásárlás

Székesfehérvár - Szombaton 17.30-kor keződik a Sóstói Stadionban a Vidi-Fradi NB I-es labdarúgó rangadó. A körülmények miatt ajánlott elővételben venni belépőket.

Matók János

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában, szombaton 17.30-kor kezdődik a Sóstói Stadionban a várva várt Videoton FC-Ferencváros összecsapás. Tekintettel az ilyenkor szokásos forgalomelterelésekre, útlezárá- sokra - ezekről bővebben holnapi számunk szolgáltatás rovatában olvashatnak majd -, a várható 10-12 ezer néző okozta tumultusra, a klub vezetői arra kérik a szurkolókat, hogy lehetőleg elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Erre a Sóstói Stadion főpénztárában ma és holnap 15 és 18, a VidiShopban (Piac tér 4.) 13 és 18, a Premier jegyirodában (Kossuth u.) 9 és 18, valamint szombaton 10 és 12 , amíg az M7-es melletti madaras áruházban 7 és 22 óra között, valamint szombaton reggel 7 órától van lehetőség. Szombaton, a mérkőzés előtt a rendőrségi zárás miatt, a stadionban csak a felső pénztárak lesznek nyitva 15.30-tól. Fontos tudnivaló: augusztus 20-án, pénteken az értékesítőhelyek zárva tartanak. A klub, a Vidi a jegyvásárlás egy új formáját is bevezette: a belépőkhöz a szurkolók az interneten, online módon is hozzájuthatnak. Erről bővebb információ a klub hivatalos honlapján található. Sőt, aki saját nyomtatóval is rendelkezik, az sorbaállás nélkül azonnal kézbe veheti a jegyet. A találkozóra a Köfém lakótelepről és a Sajó utcából egyaránt 16.30-kor ingyenes szurkolói buszok indulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!