Sport

2009.09.14. 02:29

MÁV-előre: ez volt a várható eredmény

Nyíregyháza - Megkezdődött a röplabda Extraliga küzdelemsorozata. Az újonc MÁV Előre SC a bajnokság egyik meghatározó csapatához utazott.

Silye Sándor


Ez most kicsit kevés volt a lányoktól, de majd legközelebb...

A házigazda Euroaszfalt-Nyíregyháza az előző bajnokságban a Kiemelt csoport 2. helyén végzett, akik várták az új román irányítójukat, de nem érkezett meg a nyitányra.

A hazaiak Miklai, Erdős, Katona B., Szakmány, Markóczi, Botos, csere: Mosonyi T., edző: Ludvig Zsolt, a fehérváriak Zsoldos, Pintér, Tálas, Vacsi, Dzunics, Papp, csere: Germann (libero), Monát, Kij-Juhász, Rivnyák összeállításban játszottak. Az első szettben a 200 néző előtt 13-11-ig a fiatal fehérváriak partenerek voltak az erősebb házigazdáiknak, de utána 9 hazai pont eldöntötte a szett sorsát. A második felvonás elején a fehérváriak vezettek (1-2), de utána 10-2-es menettel teremtett tekintélyt a Nyíregyháza. Még 22-20-ra zárkóztak Vacsiék, de ennyire tellett. A harmadik szakasz 12-10-ig tartott a látogatóknak, de győzött az erősebb.

- Sajnálom, hogy edzőmeccshez is kevesek voltunk - mérgelődött Fésüs Irén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!