Sport

2009.08.13. 02:29

Megvan lapcsoportunk F1 csatorna tippjátékának a nyertese

Veszprém - Réder Zoltán, lapcsoportunk F1 csatorna nevű internetes honlapja tippjátékának nyertese XBox 360 játékkonzollal s egy hozzá tartozó kormánnyal lett gazdagabb.

Szabó Péter Dániel

Lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága internetes kiadásainak F1 csatorna nevezetű honlapján indítottunk egy játékot a Magyar Nagydíj alkalmából. A jó tippek mellett a szerencse is a veszprémi férfi mellé szegődött, hiszen a Magyar Nagydíj után holtverseny alakult ki az élen Réder Zoltán és egy másik játékos olvasónk között. Fortuna a 36 éves, Veszprémben élő férfira mosolygott rá, aki örömmel vette át nyereményét kedden a veszprémi Napló szerkesztőségében. Az öröm legfőbb oka, hogy kisfiának, a 9 éves Balázsnak felcsillant a szeme az XBox 360 konzol neve hallatán, s várja, hogy együtt száguldjon a virtuális versenypályákon édesapjával. Zoltán Aryton Senna uralkodása idején kötelezte el magát a Forma-1 mellett. Azóta szinte minden futamot élőben néz meg, még is. Senna halála után Mika Häkkinen lett az első számú kedvenc, most pedig Kimi Räikkönen és a Ferrari a favorit.

- Úgy látom, hogy a Ferrarinál némi fejetlenség uralkodik, olyan hibákat vétenek, amelyeket egy kiscsapat sem követhet el, nemhogy egy világszerte imádott istálló. Komoly változásokra s jelentős technikai fejlesztésekre lesz szükség, hogy a Ferrari jövőre visszakerüljön az őt megillető helyre - mondja Zoltán. Újdonsült nyertesünk rendszeres olvasója az F-1csatorna oldalnak, a friss hírekért, exkluzív beszámolókért keresi fel a szájtot, de a képregényt is kedveli. Hiányolja a futamokról készült videós összefoglalókat, és szeretné később is visszanézni a versenyek legizgalmasabb pillanatait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!