Aranyat érő beszélgetések

2024.05.07. 16:36

Cseh Kata és Balogh Mihály lesz az Aranybulla Könyvtár vendége

A színész pár lesz az Aranyat érő beszélgetések vendége május 8-án, szerdán. Az Aranybulla Könyvtárban 17 órakor kezdődő est háziasszonya Bokros Judit újságíró.

Bokányi Zsolt

Fotó: Facebook

A színházról, a színjátszásról, a közösségi létről, a kortárs és klasszikus darabok adta színészi kihívásokról is szó lesz az Aranyat érő beszélgetések májusi eseményén. Az Aranybulla Könyvtárban május 8-án, szerdán 17 órától a háziasszony, Bokros Judit újságíró beszélget majd Balogh Mihállyal és Cseh Katával. A két fehérvári színészt legutóbb a Floralián láthatta színpadon a közönség, de a Szabad Színház és az Örökség Csoport darabjaiból is ismerhetjük őket. Ráadásul egy kis kapcsolódás is van az előző, áprilisi beszélgetéshez, amelynek Péntek Imre költő és felesége, Farkasi Csilla volt a vendége. Misi ugyanis a Csilla által régebben vezetett Ribizli színpadhoz csatlakozott először 14 éves korában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában