Sport

2009.04.24. 02:29

Milan után DVTK FC Fehérvár: bajnoki, hazai pályán

Székesfehérvár - A világhírű szárokkal felálló AC Milan 5-2-re győzött a magyar labdarúgó Ligaválogatott ellen. Ez utóbbiban az FC Fehérvár két játékosa, Farkas és Horváth is játszott.

Matók János

Szerdán este a Puskás-stadionban 20 ezer néző látta, ahogy az AC Milan 5-2-re legyőzte a magyar labdarúgó Ligaválogatottat. A mérkőzésen az FC Fehérvár két futballistája, Horváth Gábor és Farkas Balázs is játszott.

- Jó kis móka volt, de nagyon sajnálom a második félidőt, amikor ész nélkül fociztunk, hiszen az első játékrész viszonylag jól sikerült - fejtette ki véleményét Horváth.

- A milánói sztárok?

- Rendesek és közvetlenek voltak, így Kaká, Ronaldinho és Sevcsenko is, de ez már nem mondható el Beckham-ről, aki azt hitte, hogy ő az atyaúristen. Sevcsenkóval többször is váltottunk angolul pár mondatot. Sajnos, viszont mezt nem sikerült cserélnem, mert elzárkóztak tőle. Egyébként pedig azt vallom: ha egy magyar futballista mer játszani, bárkivel felveheti a versenyt.

Ez utóbbi gondolattal rímel egy kissé Farkas véleménye:

- Az első félidőben még volt tartásunk, aztán a folytatásban a cseréket követően a csapategység felbomlott. Ennek köszönhető , hogy a Milan félgőzzel is simán nyert. Meglepetést nem okozott, mert azt kapta az ember, amit várt. De nem feledhetjük, hogy egy összeszokott, erős klubcsapat volt az ellenfelünk. Egyébként az érdekes, hogy az első húsz percben a sztárok olyanok voltak, mint a sírós kurvák , mindenért reklamáltak, s ezért később a játékvezető be is fújt nekik szinte mindent. Viszont mindannyian elképesztően labda- és magabiztosak.

- A Milan után szombaton a DVTK, Kaká és Ronaldinho helyett Kamber és Honma a pályán...

- Ez a helyzet, egy sztárcsapat után a bajnoki meccs következik, viszont ez számunkra sokkal fontosabb, mint a Milan. Most egyértelműen győznünk kell!

Galéria a Milán elleni mérkőzésről itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!