SÉTA

2011.11.23. 07:49

Gólyákat avattunk

Iskolánkban - csodás hagyományainkhoz híven - idén is megrendeztük az elsős kis gólyák avatását, mely két, élményekben, izgalmakban, nevetésekben gazdag napig tartott.

feol.hu

Az első napon a beöltözésre és vicces, játékos feladatokra került sor. Az órák közötti szünetekben a végzősök által kitalált kéréseket, kívánságokat kellett teljesíteniük. A délutáni vetélkedőn az elsősök összemérhették erejüket és ügyességüket. A második napon a bemutatkozó műsorokat tekinthettük meg, mely a kilencedikesek előadásában, a tizenkettedikesek által megadott témák szerint készültek.  Első éveseink rengeteget dolgoztak a jelmezekkel, a díszletekkel, az előadással, s mindent saját elképzeléseik alapján valósítottak meg. A  csapatmunka még jobban összekovácsolta őket, hiszen még csak két hónapja ismerkednek egymással és az új környezettel. Az avató és avatandó osztályok között is szoros baráti kapcsolatok jöttek létre. A felsőbb évfolyambeliek támogatták elsős utódaikat, izgultak értük, valamint szorítottak nekik az egész avatási ceremónia során. A kétnapos rendezvényt hatalmas záró buli követte, melyre eddig nem tapasztalt létszámú fiatal érkezett.

László Krisztina  12.D
Tóparti gimnázium,
Székesfehérvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!