Sárszentmihály

2016.11.17. 13:01

Sárszentmihály: Ketten együtt száznyolcvanhárom évesek!

Sárszentmihály – Kalmár Tibor polgármester a két legidősebb lakost külön is köszöntötte az idősek napi ünnepségen. Ilonka néni és János bácsi ketten együtt 183 évesek!

V. Varga József

Az idősek napját a hét végén ünnepelte az önkormányzat a közösségi házban.

Fotó: Süle Zsuzsanna

Köszöntőt mondott Kalmár Tibor polgármester, majd a falu két legidősebb polgárának – Elhart Ferencnének és Kleé Jánosnak – külön ajándékcsomaggal és virággal is kedveskedett. Ilonka néni a 95., János bácsi a 88. esztendejében jár.

A két legidősebb sárszentmihályi lakost, a 95 esztendős Elhart Ferencné, sz. Varga Ilonát és a 88 éves Kleé Jánost Kalmár Tibor polgármester külön is köszöntötte

Fotó: Süle Zsuzsanna

Az Isten éltesse őket! Színes, megható műsort adtak a Csicsergő Óvoda apróságai és a Zichy Jenő Általános Iskola diákjai, valamint a Sárszentmihályi Nyugdíjasklub énekkara.

Pitti Katalin és Udvarhelyi Boglárka operett melódiákat hozott ajándékba a szépkorúaknak

Fotó: Süle Zsuzsanna

A szépkorúakat zenés vacsora várta, a muzsikát Csontos János szolgáltatta. Meglepetés vendégként két operaénekesnő, Pitti Katalin és Udvarhelyi Boglárka – egy táncospárral kiegészülve – fergeteges operett gálával zárta az idősek napi rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!