Sárbogárd

2015.01.01. 18:55

Az új évtől leginkább az új életpálya modellt várják a katasztrófavédelemnél

Sárbogárd - Hagyományosan, szilveszter napján köszöntötte a szoláglatban lévő állományt a katasztrófavédelem felső vezetése.

Koppán Viktor Dávid

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletén és a Sárbogárdi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokságon Mecsei Judit, az Ellenőrzési Szolgálat vezetője tett látogatást december 31-én.

A megyei igazgató Magosi Lajos tűzoltó ezredes, is elkísérte a szolgálatvezetőt. A sárbogárdi köszöntőn részt vett Sükösd Tamás, polgármester is. aki örömét fejezte ki, hogy az önkormányzati tűzoltóság átszervezése után is megfelelően és jól működik a városi tűzoltó parancsnokság. A vendégek továbbították a főigazgató Bakondi György üdvözletét, továbbá elismerték a sárbogárdi tűzoltók egész évben tanúsított példaértékű helytállását. Az év év végi, köszöntés során Mecsei Judit arról beszélt:- reményekkel teli élvet vár nak. Az új évtől leginkább az idén bevezetendő életpálya modellt várják a tűzoltók. Melynek reményében nem csak morális megbecsülésben részesülhetnek majd a tűzoltók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!