Rendőrségi

2013.12.21. 09:52

Körözötteket, tolvajokat és bántalmazókat fogtak el Fejér megyében

Fejér megye rendőrei nem unatkoztak az elmúlt 24 órában: körözötteket, tolvajokat és bántalmazókat fogtak el.

Közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte a Székesfehérvári Járásbíróság azt a hajléktalan férfit, akit a járőrök pénteken igazoltattak Székesfehérvár, Mészöly Géza utcában. A 35 éves T. Balázst a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, majd onnan szállították át a Székesfehérvári Járásbíróságra, és átadták az ügyeletes bírónak.

Ugyanezen a napon 15 órakor a fehérvári járőrök egy másik körözött személyt is elfogtak. A 28 éves székesfehérvári L. Ferenc ellen hat körözés volt érvényben. A Gödöllői, a Pápai és a Székesfehérvári Járásbíróság, valamint a Keszthelyi Rendőrkapitányság is elfogatóparancsot adott ki ellene. Elfogását követően a rendőrök a Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Székesfehérvári Objektumába szállították.

Szabálysértési őrizetbe vették a székesfehérvári rendőrök azt a 39 éves fehérvári lakost, aki pénteken egy fehérvári férfitól ellopott egy mobiltelefont. Tulajdon elleni szabálysértés miatt megindult vele szemben a szabálysértési eljárás. Meghallgatását követően átszállították a rendőrök a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Fogdájába.

A rendőrségre pénteken 18 óra 28 perckor bejelentést tett egy bakonycsernyei asszony arról, hogy vele egy házban lakó 39 éves fia lakásukban kiabál vele, agresszíven viselkedik, és a mellékhelyiség ajtaját rá akarta törni, valamint többször megpróbálta lefejelni. A járőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, majd a férfit előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben ideiglenes megelőző távoltartó határozatot hoztak.

A Móri Rendőrkapitányság járőrei pénteken 22 óra 45 perckor Móron az egyik töltőállomás mögött két férfira figyeltek fel, akik egy autóba gázolajos kannákat pakoltak. Apa és fia azt megelőzően egy kamionból szívta le a gázolajat. A két ráckevei lakost az egyenruhások elfogták és a Móri Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellenük szabálysértési eljárást indítottak.

A Gárdonyi Rendőrkapitányságra pénteken 15 óra 20 perckor érkezett bejelentés mely szerint a Székesfehérvár és Budapest Déli Pályaudvar között közlekedő vonaton egy férfi bántalmazta a jegyvizsgálót. Az egyenruhások a Velencei vasútállomáson elfogták C. Tiberiu 54 éves külföldi állampolgárt és előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra. A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!