Rendőrségi

2015.10.23. 08:42

Két autó ütközött a 7-es úton, hárman sérültek meg

Összeütközött két személyautó a 7-es úton, Székesfehérvár közelében, a város és az M7-es sztráda közötti útszakaszon.

A műszaki mentést a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik. Két személyautó ütközött egymással a 7-es főúton, Székesfehérvárnál, a város és az M7-es sztráda közötti útszakaszon. Az érintett járművekben összesen hárman utaztak, valamennyien megsérültek. Egy ember beszorult, őt a műszaki mentést végző székesfehérvári hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítják ki a roncsok közül. A mentési munkálatokat a helyszínen segíti a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálati. A 7-es út balesettel érintett szakaszán a mentési munkálatok mostani fázisában csak az egyik sávban halad a forgalom.

Frissítés!

Összeütközött két személygépkocsi október 23-án, pénteken délelőtt a 7-es főúton, Székesfehérvár és Dinnyés között. Az M7-es autópálya lehajtójánál az egyik autó a bal elejével ütközött a másik kocsi bal oldalával. Utóbbi járműből egy sérültet a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a székesfehérvári hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a roncsok közül. A mentők három sérültet szállítottak kórházba. A műszaki mentés részeként a tűzoltók még áramtalanították a járműveket, és félrehúzták az útról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!