Rendőrségi

2012.09.30. 07:16

Biztonsági intézkedések ittas és agresszív emberek miatt

Fejér megye - Ittas és agresszív emberek miatt kellett intézkedniük mentősöknek és rendőröknek az elmúlt napon.

feol.hu

Szombaton délután Dunaújvárosban, a Bercsényi utca 2. szám elé kértek mentőt a járőrök. A földön egy nő feküdt ittas, magatehetetlen állapotban. A mentők a Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai Osztályára szállították. Nem sokkal később a Szórád Márton úton került sor hasonló biztonsági intézkedésre. A földön fekve fellelt ittas férfit ezúttal azonban a közlekedési helyszínelők szállították kórházba.

Éjszaka Ercsiben, az Egressy utcában volt szükség karhatalmi segítségre. Egy erősen ittas férfi összeveszett édesanyjával, agresszívvé vált. A járőrök mentőt kértek a helyszínre, akik kórházba szállították a férfit. Sukorón viszont a mentők kértek segítséget éjjel egy zichyújfalui lakos beszállításához. A férfi ittas volt és agresszív, fejsérülését nem tudták a mentők ellátni, így karhatalmi közreműködéssel tudták kórházba vinni a 23 éves férfit - számolt be a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!