Rendőrségi

2013.05.25. 07:06

Bárszékkel dobálózott a kocsmában

Betörők és zaklató rendőrkézen, bárszékkel és tojással dobálózó férfi - az elmúlt 24 óra eseményei a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

feol-duol

Betörtek, elfogták őket

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére péntek napközben arról tett bejelentést egy asszony, hogy Székesfehérvár, Kadocsa utca egyik lakatlan házában betörés van folyamatban. A rendőrőrök azonnal a megadott címre siettek, ahol a helyszín közelében elfogtak két férfit és egy fiatalkorú lányt, akiket előállítottak a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A három személy – mivel megzavarták őket – a házból nem tudott semmit ellopni. A nyomozók a 27 éves sárkeresztúri R. Jánost, a 20 éves sárkeresztúri R. Csabát, valamint a 16 éves pincehelyi lányt gyanúsítottként hallgatták ki betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A két férfit ezt követően bűnügyi őrizetbe vették. A fiatalkorú lány szabadlábon védekezik.

Zaklató rendőrkézen

Önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 48 éves budapesti férfi ellen, akit a rendőrök péntek este fogtak el az egyik fehérvári pizzériában. Kiderült, hogy egy fehérvári férfit pénzügyi vitájuk miatt sms-ben folyamatosan zaklat, több esetben meg is fenyegette. A személyt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A pultost bántalmazta

A járőrök péntek este Polgárdi, Batthyány utcában fogtak el egy 53 éves  helybéli férfit, mert az egyik sörözőben a pultos hölgy fizetésre való felszólításának nem tett eleget, hanem egy feles poharat, majd egy bárszéket dobott felé, melynek során a nő megsérült. A férfit a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Tojással, üveggel dobálózott

A rendőrök péntek este elfogtak egy 34 éves fehérvári férfit, aki Széchenyi úti lakásából a közeli játszótérre kidobott két darab tojást és egy darab vodkás üveget. A nyomozók, miután a férfit a járőrök előállították a kapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!