Rendőrségi

2016.06.07. 07:29

Bolti tolvajokat fogtak - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Székesfehérváron, a Holland fasoron lévő áruházba kértek rendőri segítséget 2016. június 6-án a biztonsági őrök, mert lopáson értek tetten két sárkeresztúri lakost. Az elkövetők az áruvédelmi eszköz eltávolítását követően különböző ruhákat, kozmetikumokat és élelmiszereket tulajdonítottak el. A rendőrök a 21 éves M. Brigittát és a 25 éves O. Veronikát elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A vagyonőrök 2016. június 6-én délelőtt azért kérték a rendőrök segítségét, mert Székesfehérváron, egy Budai úton lévő hipermarketben tetten értek egy férfit, aki fizetés nélkül akart parfümöket kivinni az üzletből. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 45 éves férfi pár nappal korábban a Távírda utcában is kozmetikumokat próbált lopni. A járőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányság állították elő a tolvajt, akivel szemben tulajdon elleni szabálysértés miatt eljárást indítottak. A férfit szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!