Rendőrségi

2016.03.29. 07:28

Mise közben próbált lopni

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei.

Alcsútdobozon igazoltattak a járőrök 2016. március 28-án délelőtt egy helyi férfit, akiről megállapították, hogy néhány órával korábban betört egy hétvégi házba, majd onnan fagyasztott húsokat tulajdonított el. A rendőrök a 40 éves M. Zsoltot elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az elkövető a bűncselekménnyel kapcsolatosan beismerő vallomást tett.

A körzeti megbízottak Bodajkon, a Petőfi utcában fogtak el 2016. március 28-án este két móri férfit. A rendelkezésre álló adatok alapján B. Zsolt és H. István Márió az egyik templom előterében elhelyezett perselyt próbálta meg eltulajdonítani mise közben. A rendőrök az elkövetőket előállították a Móri Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Címkék#templom#lop

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!