Rendőrségi

2015.10.10. 07:11

Azonosító jel meghamisítása és magánlaksértés Fejér megyében

A rendőrségre 2015. október 9-én érkezett bejelentés arról, hogy egy Sárkeresztúr, Damjanich utcában lévő családi ház udvarába négy személy ment be botokkal és téglákkal felfegyverkezve, majd bántalmazták az ott lakó férfit, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A elkövetőket - egy 49 éves, egy 22 éves és egy 17 éves férfit, valamint egy 21 éves nőt - a kiérkező rendőrök elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A három férfit bűnügyi őrizetbe vették.

A gárdonyi rendőrök egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként egy 19 éves budapesti lakost. A. Dávidot azzal gyanúsítják, hogy 2015. október 8-án éjszaka Pettend belterületén úgy közlekedett az általa vezetett Suzuki típusú gépkocsival, hogy arra előre és hátra két különböző forgalmi rendszámot szerelt fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!