Rendőrségi

2015.04.06. 18:45

Országos ellenőrzés

Józan húsvét elnevezéssel csütörtökön indított országos akciót a közutakon a rendőrség, elsősorban az ittas és bódult sofőrök kiszűrésére.

A dunaújvárosi kapitányság területén az akcióban részt vevő járőrök például egyetlen ittas sofőrrel sem találkoztak az elmúlt három napban, pedig sok gépjárművet megállítottak. A gépkocsivezetők rendőrségi ellenőrzésbe futhattak bele Dunaújváros belterületén több helyszínen is, valamint a külterületen, a 6-os főúton, és Adonyban, Ercsiben is.Az akció tegnap este nyolc óráig tartott, ám az ittas járművezetők kiszűrésére továbbra is figyelnek a járőrök az utakon. Összesítő adatokkal majd csak ma szolgálhatnak a rendőrök, annyit azonban megtudtunk: pár tucat szabályszegés előfordult. Például: többen autóztak biztonsági öv használata nélkül, de akadt engedély nélkül átalakított gépjárművet vezető, és olyan is, aki lejárt vezetői engedéllyel autózott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!