Rendőrségi

2015.01.06. 08:06

Könnyű testi sértés, ittas vezetés

Székesfehérváron könnyű testi sértés bűntett elkövetőjével, Tordason ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

Szabadbattyán, Kossuth utcában 2015. január 5-én 16 óra 40 perckor az egyenruhások igazoltatták M. Róbert 31 éves helyi lakost, aki a megalapozott gyanú szerint 2015. január 5-én a délelőtti órákban a Szabadbattyán, Kossuth utcában tettleg bántalmazta idős hozzátartozóját. A férfit a járőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Tordason, a Gesztenyés úton 2015. január 5-én 9 óra 55 perckor a körzeti megbízott közúti ellenőrzés alá vont egy személygépkocsival közlekedő 73 éves helyi férfit. Az igazoltatott személy leheletén alkoholszag érződött, ezért vele szemben a járőr alkoholszondát alkalmazott, ami pozitív értéket mutatott. A férfit ezt követően az intézkedő rendőr előállította a velencei körzeti megbízotti irodára, ahol ellene ittas járművezetés vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!