Rendőrségi

2014.02.06. 08:29

Ez már nem diákcsíny volt!

Pákozd - Egy pákozdi fiatal egy közlekedési táblát kiszedett a helyéről és bedobta egy családi ház ablakán. Bíróság előtt kell felelnie tettéért.

A Gárdonyi Rendőrkapitányságra 2014. január 2-án 23 óra körüli időben érkezett bejelentés, mely szerint  Pákozdon, a Damjanich utca egyik házának ablakán valaki bedobott egy „ Elsőbbségadás kötelező „ jelzőtáblát. A helyszínre érkező járőrök keresni kezdték a rongálót és az egyik közeli utcában egy fiatalokból álló csoportot igazoltattak.

Az intézkedés során megállapították, hogy társaság egyik tagja, Sz. Gyula 22 éves helyi fiatal volt az, aki a Budai út és a Damjanich utca kereszteződésénél lévő „elsőbbségadás kötelező„ jelzőtáblát a helyéről kirángatta, és a bejelentő házának csukott ablakán keresztül bedobta.

A fiatalt a rendőrök elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki rongálás vétség, valamint közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt. Sz. Gyula kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte a nyomozást, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!