Rendőrségi

2012.10.23. 07:19

Az anyját kérte, hogy ölje meg őt a konyhakéssel

A Móri Rendőrkapitányság Ügyeletére késő eset egy bodajki nő telefonált be azzal, hogy labilis idegállapotú 18 éves fiútestvére az édesanyjával történt veszekedés után magához vett egy kisebb méretű konyhakést, és egy doboz erős nyugtatót, majd elment otthonról.

feol.hu

A járőrök először a helyi kocsmában kezdték keresni. Az ott tartózkodók elmondták, hogy valóban ott járt a fiatalember, de kicsit korábban zaklatott állapotban távozott onnan. Ekkor a rendőrök visszamentek a családhoz, ahova ekkora már a férfi is visszatért, és épp a ház előtt ordibált édesanyjával, akinek átadta a kést, hogy ölje őt meg, mert nem akar már élni. Ekkor már bal alkarja több helyen vérzett a vágásoktól, melyeket magának okozott. Többszöri felszólításra sem volt hajlandó együttműködni a járőrökkel, ezért testi kényszert, majd bilincset alkalmaztak vele szemben, és mentőt kértek hozzá. Rendőri kísérettel ők szállították be Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórház Traumatológiai Osztályára.

Az esetről Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta portálunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!