Rendőrségi

2012.09.26. 11:54

Őrizetben a harmadik gánti betörő is

Fejér megye - A rendőrök kedden fogták el azt a férfit, aki két társával a gánti szociális otthonból loptak.

feol.hu

Szeptember 25-én hajnalban a gánti körzeti megbízott elfogott két sárkeresztúri férfit, akiket a bicskei nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy a gánti Bányatelepen lévő Szociális Otthonba betörtek, és onnan fűkaszát, valamint üzemanyagot tulajdonítottak el – tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

A 27 és a 34 éves sárkeresztúri fiatalemberek kihallgatását követően a nyomozók a fiatalabbikat bűnügyi őrizetbe vették, míg az idősebbiket szabadították. Harmadik, 36 éves soponyai társukat kedden délután fogták el a sárbogárdi rendőrök sárkeresztúri ismerőseinél. Miután előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, átszállították Bicskére, ahol megtörtént gyanúsított kihallgatása. Ezt követően a nyomozók őt is bűnügyi őrizetbe vették.

Tekintettel arra, hogy a két őrizetben lévő férfi mindegyike büntetett előéletű és jelenleg ugyanazon vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt van velük szemben szintén a Bicskei Rendőrkapitányságon büntetőeljárás, a rendőrök kezdeményezték mindkettőjük előzetes letartóztatását.  

      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!