Rendőrségi

2012.09.24. 08:03

Ittas és magatehetetlen emberek miatt intézkedtek a rendőrök

Fejér megye - Volt, aki az utcán, más otthonában viselkedett úgy vasárnap, hogy segítségre szorult.

feol.hu

Vasárnap délelőtt egy 37 éves mezőfalvi férfivel szemben intézkedtek a rendőrök Székesfehérváron, a Várkörúton. Az illető ugyanis ittas, magatehetetlen állapotban feküdt a földön. A járőrök így mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a Fejér Megyei Szent György Kórházba.

A kora délután folyamán a fehérvári mentők diszpécsere kért rendőri segítséget egy 62 éves sárbogárdi férfi kórházba szállításához, akit a Pszichiátriai Osztályra utaltak be. A sárbogárdi járőrök karhatalmi segítségével sikerült a férfit kórházba szállítani.

A dunaújvárosi rendőrök napközben Dunaújvárosban, a Szórád út egyik lakásában élő 85 éves asszonnyal szemben intézkedtek, a néni ugyanis zavartan viselkedett.  Ön- és közveszélyes állapota miatt mentőt kértek hozzá, beszállították a kórházba.

Az este folyamán a pusztaszabolcsi vasútállomásra hívtak mentőt a járőrök, mert ott egy 37 éves sárosdi férfi erősen ittas állapotban agresszíven viselkedett. A mentők őt is a dunaújvárosi kórházba szállították.  

Éjszaka Perkátára riasztották a rendőröket. A Szabadság téren ugyanis egy előszállási férfi erősen ittas, önkívületi állapotban volt. A helyi KMB-s mentőt kért hozzá, akik őt is Dunaújvárosba szállították, a Szent Pantaleon Kórházba. 

A Fejér megyei rendőrök az elmúlt 24 óra során egy ittas kerékpárossal szemben intézkedtek. Sérüléssel járó közlekedési baleset a tegnapi napon nem történt - tudtuk meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből hétfőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!