Rendőrségi

2012.06.08. 11:15

Lefújta a nőt, kitépte a nyakából a láncot - keresik a tettest

Dunaújváros - Ismeretlen férfit keres grafikai rajz alapján a rendőrség egy rablási ügyben.

feol.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rablás miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki június 6-án 11:30 óra körüli időben Dunaújvárosban, a Martinovics Ignác utcában lévő lépcsőház földszintjén megszólított egy asszonyt, majd miután szembefújta valami ismeretlen eredetű anyaggal, kitépte a nyakában lévő aranyláncot és azzal együtt elmenekült.

A bűncselekménnyel okozott kár kb. 300.000 forint.

 

 

Az elkövető személyleírása: 20-25 év körüli, körülbelül 170-175 cm magas, vékony testalkatú férfi. Arca vékony, hosszúkás, haja barna, rövid (kb. 3-4 cm hosszúságú).

A rabláskor sötét színű, térdig érő nadrágot, keki színű pólót viselt.

A nyomozást végző Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. Aki a grafikai rajzon szereplő személyt felismeri, azonosításában a hatóság segítségére tud lenni, vagy egyéb, a bűncselekménnyel kapcsolatban releváns információval bír, az jelezzen a 06-25/510-510-es központi számon, vagy tegyen bejelentést a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén - kérte pénteken R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!