Rendőrségi

2011.07.07. 12:51

Lemezajtót loptak

Kézikocsin tolták az ellopott lemezajtókat azok a férfiak, akiket az éjszaka kaptak el a Petőfi úton.

feol.hu

Dunaújváros, Petőfi úton vontak ellenőrzés alá a rendőrök három fiatalembert éjjel egy órakor. Már messziről feltűnt a járőröknek, hogy a trió az éjszaka leple alatt egy kézikocsit tol. Amikor igazoltatták őket, akkor látták, hogy a kézikocsin két  lemezajtó van. A 36 és a 21 éves dunaújvárosi, illetve a 20 éves kulcsi férfi elismerte, hogy a vaskapukat az utcában lévő használaton kívüli malom területéről hozták el.

A rendőrök a lemezajtót és a kézikocsit lefoglalták, majd a három férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.    A két idősebb férfit – tekintettel arra, hogy velük szemben korábban már folyt bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárás – a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették. Harmadik társuk szabadlábon védekezik.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály a megindult eljárás során vizsgálja, hogy a trió tagjai összefüggésbe hozhatók-e más korábban elkövetett hasonló jellegű bűncselekményekkel.    

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!