Rendőrségi

2011.03.10. 10:44

Szemtanúk jelentkezést várja a rendőrség

Szerda délután jelentkezett kórházi ellátásra az a kerékpáros, akit délelőtt fél tizenkettő körül sodort el egy rozsdavörös autó az Adonyi út Pancsovai út kereszteződésénél. A rendőrség keresi az autó sofőrjét. További két baleset ügyében is várják mind az érintettek, mind szemtanúk jelentkezését

feol.hu

A baleset ügyében eljárást indított a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. A rendőrség kéri a sofőr jelentkezését, illetve mindazon személyek jelentkezésére is számítanak, akik esetleg szemtanúi voltak az eseménysornak, vagy a rozsdavörös színű autó vezetője személyazonosságának megállapításában segíteni tudnak. Jelentkezni lehet munkaidőben az 541-600-as telefonszámon, vagy munkaidőn túl a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén.

Március 3-án este fél hét körül Székesfehérváron a Piac tér 12. szám előtti parkolóban egy világos színű személyautó a járdán végzett tolatás közben elsodort egy mögötte elhaladó gyalogost. A gyalogos a járművezetőt otthagyta. Az autóvezető egy darabig a helyszínen maradt, majd ő is eltávozott. A gyalogos később jelentkezett orvosi ellátásra, nyolc napon belül gyógyuló sérülést állapítottak meg esetében. A rendőrség az autó vezetőjét, vagy az eset szemtanúit várja, hogy jelentkezzenek a körülmények tisztázása végett.

Másnap, 4-én 18.40 perckor egy piros Suzuki sodort el egy fiatal hölgyet a Jancsár utcában. A sofőr itt is megállt, de mivel a hölgy nem fájdította semmijét sem, adatcsere nélkül váltak el. Később a hölgy zúzódásos sérülései miatt orvosi ellátást kért, így rendőrségi eljárás lett a dologból. Szükséges lenne ez esetben is mind a szemtanúk, mind az autós jelentkezésére, hogy az eljárás lefolytatható legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!