Rendőrségi

2009.11.30. 11:06

Kétszer is elgázolta a vonat

Egy 47 éves balatonfűzfői férfit gázolt vasárnap hajnalban halálra a vonat. Az esetet a következő arra haladó vonat vezetője jelentette a rendőrségnek.

feol.hu

Balatonfűzfő és Balatonkenese között november 29-én 6 óra 35 perckor a Székesfehérvárról Tapolca irányába haladó vonat vezetője egy kanyarból kiérve észlelte, hogy egy mozdulatlan emberi test fekszik a síneken természetellenes testhelyzetben. Vészfékezett, de így sem tudott időben megállni. Az esetet azonnal bejelentette a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra. A helyszínre érkező kollégáink megállapították a balatonfűzfői illetőségű, 47 éves, elhunyt férfi személyazonosságát. A holttest és a vonat vizsgálata során felmerült a gyanú, hogy már egy hajnalban arra haladó vonat okozhatta a halálos sérülést. Sikerült az előző, Tapolcáról Budapest felé haladó vonatot azonosítani, és rajta a baleset nyomait felfedezni. Az orvosi vizsgálat idegenkezűséget nem állapított meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!