Rendőrségi

2009.01.21. 03:29

Levágott áruvédők

<b>Székesfehérvár</b> - A tolvajok egyik fő célpontjai a nagyáruházak. Állandóan új módszereket próbálnak meg kitalálni, hogy hozzájussanak a megkívánt termékekhez, árukhoz.

Tribolt Lajos

A fehérvári Holland fasoron lévő nagyáruházból állítottak elő egy 23 éves mándoki férfit, miután a biztonsági szolgálat bolti lopáson érte. Nyolc üveg szeszes italt kísérelt meg eltulajdonítani úgy, hogy letépte az áruvédő sza-lagot. A nyomozók gyanúsítottként hallgaták ki. Két órával később egy Palotai úti nagyáruház biztonsági szolgálata is bolti lopás ügyében kért rendőri intézkedést. Egy 45 éves pincehelyi férfit és 16 éves társát érték tetten. Piperecikkeket próbáltak meg eltulajdonítani úgy, hogy több dobozról levágták az áruvédelmi dobozt. A két személyt szintén gyanúsítottként hallgatták ki.

Aba-Kincses szőlőhegyen egy pincét törtek fel. Edényeket, kannákat és 300 liter bort vitt el az ismeretlen tettes.

Tegnapra virradóra betörést jelentettek a Balatoni útról. A családi házba betörő ismeretlen volt valószínűleg az is, aki a szomszédos ingatlanról egy kerékpárt tulajdonított el. A lopási és rongálási kár értéke még nem ismert. Iváncsán egy épületből kábeleket, egy baracsi házból műszaki cikkeket vittek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!