Programok

2015.05.20. 17:12

Kísérjük el mi is Zolit!

Agárd - Ternován Zoltán kitartásával üzen az egészségeseknek. A több, mint évtizede SM-beteg férfi országjárásával a teljes élet lehetőségére hívja fel a figyelmünket.

Fejér Megyei Hírlap

Ternován Zoltán 2002 óta Sclerosis multiplex beteg. Az idei SM világnap alkalmából az amatőr sportoló május 8-án (harmadik alkalommal) indult útnak Esztergomból, hogy 16 napig tartó kerékpárútjával felhívja a figyelmet sorstársai helyzetére, s megmutassa a sclerosis multiplexes betegeknek, hogy sosem szabad feladni.


Zoltán május 10-én Zalaegerszegre ért, akkor készült a fotó a sortársaiért kerekező, szintén SM-beteg amatőr sportolóról. Fotó: Zaol

Útjának befejező állomása Székesfehérvár lesz, ahova Agárdról indul május 23-án, szombaton délután. A Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége csoport szervezésében szombaton 10.45-kor lesz a gyülekező a Halesz parkban 11-kor indulás Agárdra, majd onnan 13 órakor indulnak vissza a kerekezők Székesfehérvárra, Zoltánt kísérve és 15 órakor érkeznek a Palotai kapu térre. Csatlakozni a kerékpárúton haladó menethez bárhol lehet, a Budai út Gáz utca kereszteződésétől rendőri kíséret segíti a konvojt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!