Programok

2012.05.10. 13:39

Mag és Maghéj nap: családi programokon a gyerekekről szülőknek

Székesfehérvár - Jövő szombaton, május 19-én igazi, ingyenes családi napra várják a családokat A Szabadművelődés Házába, ahol megrendezik az első Mag és Maghéj napot - jelentette be Brájer Éva alpolgármester és Östör Annamária egészségügyi tanácsnok csütörtökön.

Fejér Megyei Hírlap

Az egész napos rendezvényen a gyermekek és a szülők kapcsolatáról tudhatnak meg új dolgokat a résztvevők: Tóth-Kása Lívia pszichológus például az elengedésről, a gyermek első közösségbe kerüléséről tart előadást, Nagyné Dezső Judit pedig az érintés  nélkülözhetetlen szerepéről beszél az arra kíváncsiaknak, de lesz a helyszínen babamasszázs, gyermektorna és bőrgyógyász is segít majd a különféle problémák megoldásában. A rendezvény civil támogatója a Zöld Alma Egészségfejlesztő Alapítvány, a szakmai hátteret pedig a Humán Szolgáltató Intézet adja, amelynek a védőnői helyszíni tanácsokkal segítik majd az őket megkeresőket. És mindeközben népi játszótér, babakonyha és agyagozó szakkör is várja a családokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!