Programok

2011.08.04. 16:50

Zámoly Napok, gazdag programkínálattal

Zámoly - Augusztus 11-én, csütörtökön kezdődik a Zámolyi Napok programsorozata, amelynek előfutáraként augusztus 6-án, szombaton 7 órától halfogó versenyt rendeznek a horgásztavon.

feol.hu

A következő hét programjai igen bőségek. Csütörtökön 17 órakor az 50. házassági évfordulójukat ünneplő párokat köszöntik.
A hivatalos megnyitó augusztus 12-én, pénteken 16 órakor lesz a Millenniumi emlékparkban, koszorúzással. Ezután a Szép Ilonka faluházban Várkonyi Gábor festőművész kiállítását nyitják meg, majd 17 órakor átadják a Szebb Zámolyért díjakat és kitüntető címeket. 17.45 órakor Zsebők Lajos tárlata nyílik meg a régi orvosi lakásban, fél héttől pedig az örökbefogadott zászlókat adják át az Árpád-kori templomromnál, a lobogókat ezután a Kossuth utcában helyezik ki. Megvendégelik az örökbefogadókat, majd a nap diszkóval ér véget a faluházban.

A szombati nap 7.30 órakor zenés ébresztővel indul. Az iskola udvarán 9 órától fehérvári íjász egyesület szervez programot, a sportpályán kispályás focikupát rendeznek, a lőtéren nyílt nap, a lőtér előtti téren autós ügyességi verseny lesz. Az óvodánál 9.30 órától gyermek és baba-mama foglalkozásokat szerveznek, itt emlékfát is ültetnek.
A Vörösmarty utcában 14.30 órakor kezdődik a street fighter bemutató, 15 órától a motoros felvonulás. Az iskola udvarán lesz például íjász bemutató, kézműves foglalkozás, a színpadon fellépők váltják egymást. Koncertet ad a többi között a Zombori zenekar 18.30 órakor, a FolkManuShowk 20 órától szerepelnek, de kórusok is énekelnek.
A színpad előtti téren fél hétkor kezdődik a faluvacsora, 21 órától tűzzsonglőrök szórakoztatnak, az utcabál 21.40-kor indul a Vikinggel.

A Zámolyi Napokat vasárnap 19.30 órától komolyzenei koncert zárja a katolikus templomban, a tűzjáték 21.15-kor kezdődik a sportpályán.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!