A rózsaszín Szűz Máriáé, és az örömé, hogy Jézus a Földre jött

2018.12.14. 07:10

Soron a harmadik gyertya – Ezek várnak ránk megyeszerte

Adventet köszöntik szerte a megyében, meggyújtják a koszorú harmadik gyertyáját, ünnepi fények gyúlnak, jótékonysági vásárt és szeretetvendégséget tartanak, díszek készülnek, kórusok koncerteznek.

V. Varga József

Jenőben az ovisok rollerekkel, kis bicajokkal és játék motorokkal eredtek a Mikulás nyomába. Vasárnap 18 órakor gyújtanak gyertyát a templomnál Fotó: Kerekes Ildikó

Bicskén pénteken 16 órakor kigyulladnak a város ünnepi fényei, a Hősök terén műsort adnak az iskolások, a művelődési központban mézeskalácsot készítenek.

Mezőfalván 17 órától a női kar és a gyermekkórus koncertezik a templomban.

Lepsényben szombaton 15 órakor a nyugdíjasklub és az iskola ad műsort, feldíszítik a nagyközség karácsonyfáját, adventi vásárt és állatsimogatót tartanak.

Móron 16 órakor kezdődik a jótékonysági vásár a nagycsaládos egyesület javára a Szent István téren.

Sárbogárd-Sárszentmiklóson 9 órakor nyílik a karácsonyi vásár a közösségi házban, 15 órától ajándékkészítés vár kicsit és nagyot egyaránt.

Jenőben az ovisok rollerekkel, kis bicajokkal és játék motorokkal eredtek a Mikulás nyomába. Vasárnap 18 órakor gyújtanak gyertyát a templomnál
Fotó: Kerekes Ildikó

Alapon vasárnap 17 órakor gyújtanak gyertyát a Millenáris parkban.

Csákváron 16 órakor fáklyás felvonulás indul az evangélikus templomtól a Szabadság térre, 17:15-kor a Kalamajka Bábszínház mutatja be Téli mese című előadását, majd Szabó Ádám koncertezik.

Fehérvárcsurgón 14 órától zenés karácsonyi kézműves, valamint gasztronómiai műhely nyílik a Károlyi-kastélyban.

Kápolnásnyéken 15 órától felavatják Sipos Gyula (1872– 1959) domborművét, majd a gyertyagyújtást követően a Canoras kamarakórus énekel.

Kőszárhegyen 17 órakor a karitász és a lovas baráti kör képviselői gyújtanak gyertyát.

Polgárdiban 17 órától örömváró hangversenyt tartanak a Mayday zenekarral a református templomban.

Szabadbattyánban 17 órától a művelődési ház csoportjainak műsorát az Operett Voices Társulat előadása követi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!