szponzorált tartalom

2020.04.09. 11:33

A nagy hidratálókrém-körkép

Nincs olyan hölgy ezen a kerek planétán, akinek ne lenne legalább két, de inkább három hidratálókrém a polcán. Ebből a triumvirátusból legalább egy teljesen felesleges, amennyiben a másik kettő egy éjszakai és egy nappali arckrém. A kozmetikumkészletet a legjobb a minimumon tartani, így ahelyett, hogy a legtöbb újdonságot felvásároljuk, majd két használat után csalódottan hagyjuk a polcon porosodni, inkább ragaszkodjunk egyhez és várjuk meg, amíg az képes kifejteni a hatását!

Closeup shot of hands applying moisturizer. Beauty woman holding a glass jar of skin cream. Shallow depth of field with focus on moisturizer.

Melyik a legjobb hidratálókrém?

Nos, a válasz nem egyértelmű ugyanis kinek mi, így inkább fogalmazzuk át a kérdést. Melyik a bőrtípusomnak legjobb hidratálókrém? Innentől kezdve már csak annyi a dolgunk, hogy megállapítsuk, milyen bőrtípussal rendelkezünk. Különböző intenzív hidratálókrémek kaphatók extra száraz, érzékeny és kombinált bőrre is, hogy csak hármat említsünk a megannyiból. Amennyiben nem igazán tudjuk, hogy melyik kategóriába tartozunk, úgy mindenképpen kérjük ki a kozmetikus tanácsát! Amire még érdemes lehet odafigyelni, hogy 25 év felett már inkább ránctalanító hidratálókrémet keressünk, olyat, ami táplál, mégis könnyű felszívódású, sima textúrájú.

Valóban kell éjszakai hidratálókrém is?

Igen. Ahogy a szervezetünknek, úgy a bőrünknek is szüksége van pihenésre. Míg a nappali krémek a hidratálás mellett védelmi szerepet is ellátnak a bőrünkre kerülő szennyeződésekkel szemben, addig az éjszakai krémnek teljesen más szerepe van. Általában sokkal könnyebb textúrájú hidratálókrémről van szó, ami 100%-ban engedi, hogy a bőr lélegezhessen, regenerálódhasson az alvás időszakában.

Mire jó a vírusölő illóolaj?

Sokan csak azért tartanak párologtatót a lakásban, hogy kellemes illat lengje be a teret, azonban ha elkezdik tudatosan összeválogatni az olajokat, akkor ennél sokkal több pozitívumot is tapasztalhatnak. A vírusölő illóolaj praktikus segítség az összes háztartásban. Természetes fertőtlenítő hatása révén képes eredményesen kiiktatni a baktériumok meglepően nagy százalékát. A vírusölő illóolaj segítségével, mint amilyen az eukaliptusz vagy éppen a teafa illóolaj, úgy tehet igen komoly lépéseket az egészsége érdekében, hogy nem lesz szüksége semmilyen különösebb erőfeszítésre.

Eukaliptusz illóolaj, az abszolút aduász

Bár több olyan olaj, spray létezik, amely bizonyítottan megöli a vírusokat, hatásosságában egyik sem veheti fel a versenyt az eukaliptusszal. A koalák kedvenc eledele ugyanis képes megtisztítani a légutakat, megölni a baktériumokat, vírusokat, miközben még az immunrendszerre is jótékony hatással van. Mindenképp megér egy próbát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában