szponzorált tartalom

2018.12.12. 08:25

Nyelvvizsgát csak a legjobb helyről

Kerülj képbe vizsga előtt: a nyelvtudáson túl maga a bizonyítvány is számít! Nem mindegy ugyanis, pontosan milyen a megszerzett papír, melyik nyelvvizsgaközpont állította ki, és mennyit ér.

A TELC hirtelen és váratlan kivonulása nem kis riadalmat okozott a nyelvvizsgára készülő diákok között. Az egyik nagy rendszer kilépése azonban nem a világ vége, sőt! Számos más nyelvvizsga központ kínál lehetőséget arra, hogy angol vagy német nyelvtudásodról bizonyítványt szerezz. Ha azonban szeretnéd a legtöbbet kihozni a magadból, és fontos számodra, hogy papírod a legmenőbb hazai vagy külföldi egyetemeken és cégeknél is versenyképes legyen, mi az Euroexam-et ajánljuk! Elmondjuk, miért.

 

Akkreditált, nemzetközi, kommunikáció központú

 

Az Euroexam vizsgát a hazai akkreditációs feltételeknek megfelelően három szinten tehetsz: B1 (alap), B2 (közép) és C1 (felső). A csúcson az új Euroexam Academic C1-es vizsga áll, amit akkor javaslunk, ha angol nyelvű felsőoktatási programokra, szakokra pályázol, hiszen itt már nem csak nyelvtudásodat kell bizonyítanod, hanem hogy különböző tudományterületek szakszókincsével is boldogulsz. Illetve létezik még két új, kifejezetten a 10-14 éves korosztályt célzó, alapozó vizsgaszint is, az A1 és A2. Ezek nemzetközi akkreditációjukkal több országban szintén nagy sikert arattak.

 

Valóban használható nyelvtudást szeretnél? Nem nyakatekert, alig használt nyelvtani finomságok tanulásával akarsz bíbelődni? Akkor itt a helyed! Az Euroexam a kommunikációs készségekre helyezi a hangsúlyt. Meggyőződésünk, hogy azért és úgy kell nyelvet tanulni, hogy az életben felmerülő valós problémákat, helyzeteket meg tudjuk oldani, gondolatainkat, álláspontunkat nem csak nyelvtanilag helyesen, hanem tartalmilag és stílusában is hatékonyan kifejezni.

Szuper extrák

 

Az euroexam.org-on számtalan online szolgáltatás és e-learning anyag közül választhatsz – sőt, választanod sem kell, mert az összes térítésmentesen, azaz teljesen ingyen, a rendelkezésedre áll.

 

A hathetes felkészülési tervek segítenek abban, hogy az anyagot a legjobb beosztás, a legoptimálisabb sorrend mentén vedd végig, részt vehetsz online felkészítő tanfolyamokon is, amelyek egy az egyben az előtted álló vizsgára vannak szabva, a tanulási és vizsgatippek pedig a legfontosabb plusz infókat adják át. A heti gyakorlófeladatok és a letölthető vizsgatesztek gondoskodnak arról, hogy felkészülten vágj neki a megmérettetésnek, de ha kérdésed van, azokat akár FB LIVE-on is felteheted, a korábbi adásokat pedig YouTube-on nézheted vissza. Túl jól hangzik? Pedig igaz – üdvözlünk a 21. században!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában