szponzorált tartalom

2018.11.26. 11:42

„A te városod, a te divatod, tervezd meg” alkotói pályázat eredményhirdetés és Trunk Tomi (Dablty) közönségtalálkozó

2018. november 20. Véget ért a Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat, melynek fehérvári nyertese negyedmillió forintot vihet haza. A nyertes alkotásából limitált kiadású kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni november 30-án 15.00-tól. Az összegyűjtött összeggel a Széna Egyesület a Családokért szervezetet támogatja a pályázat kiírója. Trunk Tamás (Dablty) 14.00-15.00-ig dedikál a Korzón.

A Korzó alkotói pályázatára Székesfehérvár által ihletett pályaművekkel lehetett jelentkezni. A pályázók feladata az volt, hogy megmutassák, mit jelent számukra a saját városuk. Az elkészült alkotások az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon még megtekinthetők. A pályázatra több, mint 200 alkotás érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri a tíz legjobb munkát. A zsűri tagjai az ismert youtuber, Trunk Tamás „Dablty”, a Korzót üzemeltető Ceetrus kollégája, valamint a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium kollégája volt. A végső győztes kilétéről online közönségszavazáson döntöttek. A hivatalos díjátadó és a kiegészítők értékesítésével összekötött Dablty közönségtalálkozó november 30-án 15.00 órakor lesz a székesfehérvári Korzón.

 

A nyertes pályázó egy 250 000 forinttal feltöltött bankkártyával lett gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően – egy kiegészítő kollekció sapkáin és/vagy hátizsákjain kel életre. A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget a szervező a Széna Egyesület a Családokért, helyi civil szervezet számára ajánlja fel, így a győztes pályázó saját közösségét is támogatja. A Ceetrus Székesfehérvár polgármesteri hivatalával együttműködve döntött a kedvezményezett szervezetről.

 

Az eseményről további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában