Polgárdi

2011.11.04. 06:19

Fejlesztési elképzelések 85 millió forintra

Kisláng, Polgárdi - A Mezőföld Helyi Közösség Egyesület huszonhárom célterületet (pályázati elképzelést) támogatott legutóbb, mert illeszkednek a helyi vidékfejlesztési stratégiához, amely a Mezőföld komplex fejlesztését célozza, valamint megfelel a Leader-szempontoknak. (Ebben a szakaszban az előző öt beadott célterülettel együtt összesen huszonnyolc elképzelés jut tovább a bírálókhoz.)

V. Varga József

Most meghatározott célterület a térségi marketing, a történelmi, turisztikai kiadványok készítése, kiadása, a vállalkozások működésének támogatása, a civil szervezetek szolgáltatásainak fejlesztése, az egészségmegőrző tevékenység, a térségi helyitermék-piac kialakítása, a vidék vonzerejének növelése. A közalapítványok, a vállalkozások, a vállalkozók, az alapítványok, az egyesületek, a klubok, a sportkörök és az önkormányzatok a huszonhárom fejlesztési elképzeléssel összesen 84,37 millió forint támogatásra pályáztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!