szponzorált tartalom

2020.11.23. 15:37

Új sarokgarnitúrák a veszprémi Fa-Centrum Bútoráruház kínálatában

A legújabb Kanizsa Trend modellek egy modern, divatos stílusirányzatot képviselő, kisebb helyigényű típusok.

A magyar kárpitos bútorgyártó legújabb termékei hamarosan megtekinthetőek lesznek a Fa-Centrum bútor- és lakberendezési áruházban, Veszprémben.

Bagkok sarok: keskeny karfás ágyazható, ágyneműtartós moduláris garnitúra

Bangkok sarokülő vagy U-form garnitúra

A trendi Bangkok moduláris ülőgarnitúra „L” sarok vagy „U” alak formában is rendelhető. Különlegesség, hogy a fejtámlái kivehetőek, a karfái pedig a megszokottnál keskenyebbek. A modell tetszőleges számú fejtámlával rendelhető. Természetesen a szövetet is ki tudjuk választani: sokféle különböző tapintású, textúrájú kárpit választható hozzá, számtalan színárnyalatban.

A garnitúra egy nagy méretű, felnyitható ágyneműtartós rekesszel is rendelkezik. Ezen kívül praktikus, könnyedén nyitható sarokággyal is kérhető. Igény esetén egy azonos stílusú fotel kérhető hozzá, de lábtartós puffal is kiegészíthető az ülőgarnitúra. Mivel a karfái keskenyek, így a helyigénye sem túl nagy, az ülő- és fekvőfelülethez képest. A felsorolt tulajdonságai miatt egy kisebb lakás nappalijába is ideális, minőségi választás lehet.

Tonga sarok: igényes stílusú ágyazható, ágyneműtartós sarokkanapé

Tonga sarokkanapé vagy U-alakú garnitúra

Romantikus és divatos garnitúra, modern szövetekkel. A pasztellszínű szövetek egy jelenleg divatos, korszerű választást jelenthetnek, de a földszínű szövetek közül is mutatós színeket választhatunk ki. A Tonga típusban szintén opcionális az ágyfunkció, ezen felül könnyedén felnyitható ágyneműtartóval kapható. A támlák és a karfák is rugalmasan állíthatóak, így alakítható ki a maximális kényelem.

Nem csak „L” alakú sarokkanapé, de nagy méretű U-Forma is rendelhető belőle. Ezt a fajta elrendezést is nagyon sok plusz funkcióval egészíthetjük ki, de az állítható karfák és támlák itt is alapfelszereltségnek számítanak. A nagyméretű Tonga U alak egy igazi kényelmes szigetet képezhet a nappali közepén, ahol akár az egész család együtt lehet esténként.

A Tonga ülőgarnitúra elemeiből „U” alakú elrendezést is meg tudunk tervezni

A Tonga modellünk szintén Magyarországon készül, kiváló minőségben. Mivel nem külföldről érkezik, így a szállítási költség nem jelent többletet: így garantált a kiváló ár-érték arány. A támlák előtti kispárnák ráadásul a garnitúra tartozékai, így azokat is tartalmazza az ár.

A termékek megtekinthetőek a Fa-Centrum Veszprém Kft. Orgona utcai bemutatótermében, ajánlatkérés lehetséges e-mailben is, az [email protected] email címen is, valamint az áruház egyéb elérhetőségein is érdeklődhetünk.

Tallin sarok: modern sarokkanapé, nagy nagyobb sarokülő választható lábakkal

Tallin sarokülők (kisebb és nagyobb méretben)

A Tallin ülőgarnitúra szintén inkább a keskeny karfás modellek közé tartozik. Nem csak modern, de elegáns is. Nem csak változatos színárnyalatú, divatos szöveteket választhatunk hozzá, de a láb színe és stílusa szintén kiválasztható.

Olyan funkciókkal egészíthető ki, mint a vendégágy-funkció, valamint az oldalsó ágyneműtartó rekesz. A fejtámlái szintén kivehetőek, és tetszőleges számban kérhetők a modellhez. A keskeny karfák előnye nem csak az elegancia, hanem a nagyobb fekvőfelület is, és a kisebb befoglaló méret. A felső képen látható kisebb sarokkanapé kivitel így egy kisebb lakásba is ideális választás. A magas kopásállóságú bútorszövetek biztosítják, hogy az ülőgarnitúra bármilyen környezetben megállja a helyét.

Mielőtt ülőgarnitúrát néznénk, mindenképpen mérjük fel, mennyi hely áll a rendelkezésre. Fontos lehet azt is átgondolni, hogy mire használnánk a legtöbbet, vagy hogy milyen funkciók fontosak nekünk. A több mint 100 féle szövet közül egyszerűbb lehet a választás, ha már gondolkodtunk azon is, hogy milyen szín mutatna jól a helyiségben.

 

Vízzel tisztítható prémium SoftClean szövetekkel is

A modellekhez a Fa-Centrumban felsőkategóriás prémium szövetek közül is tudunk választani. Pl. a népszerű SoftClean típusú szövetek vízzel könnyedén tisztítható, kisállat- és gyerekbarát technológiával készülnek, mivel a szövet anyaga lehetővé teszi a foltok egyszerű eltávolítását, tiszta víz segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!