Változás kell

2023.12.20. 20:17

Deutsch Tamás: meg kell állítani a bevándorláspárti politikát Brüsszelben

Brüsszelben változás kell: meg kell állítani a bevándorláspárti politikát – jelentette ki a Fidesz európai parlamenti képviselője az MTI-hez szerdán délután eljuttatott videójában.

MW

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Deutsch Tamás felhívta a figyelmet arra, hogy

„Brüsszel a legújabb döntésével egy újabb durva lépést tett” az új migrációs paktumának áterőltetése érdekében, és hogy „a brüsszeli bürokrácia hosszú évek óta egyre radikálisabb migránssimogató politikát akar erőszakkal rákényszeríteni” az Európai Unióra.

Hozzáfűzte, hogy az utóbbi időszakban pedig már egyre vadabb migránsbetelepítési tervekről, migránsgettók kötelező létesítéséről beszélnek Brüsszelben.

Deutsch Tamás kijelentette: a magyar dollárbaloldal és Brüsszel 2015 óta egy követ fújnak, hiszen „Gyurcsányék minden bevándorláspárti döntést szavazatukkal támogatnak” – mondta, hozzáfűzve: az új migrációs paktumra is igent mondtak „Dobrev Klárától Gyöngyösi Mártonig”.

A politikus szerint bizonyos, hogy

„ha Gyurcsányékon múlna, a határkerítést már rég lebontották volna, az illegális migránsokat pedig betelepítették volna, és – a nyugat-európai nagyvárosokhoz hasonlóan – Budapestet is ellepték volna a migránsbandák”

– hívta fel a figyelmet.

Deutsch Tamás szerint „az európai és a magyar emberek is világosan látják, hogy Brüsszel bevándorláspolitikája megbukott”, ennek tragikus következményeivel pedig európaiak millióinak kell napról napra szembesülniük.

Mára Nyugat-Európa szerte hatalmasra növekedett a biztonsági kockázat, állandóvá vált a terrorveszély, ijesztően megemelkedett az antiszemita atrocitások száma, nőtt a bűnözés, az erőszak és a nőket ért támadások száma is – mutatott rá.

A brüsszeli bürokraták mindezek ellenére „le akarják nyomni Európa torkán a migrációs paktumot” – hívta fel a figyelmet.

Mi, magyarok azonban elutasítjuk az újabb brüsszeli diktátumot, és nem fogjuk hagyni, hogy illegális migránsokat Brüsszel erőszakkal Magyarországra betelepítsen és migránsgettókat erőltessen ránk. Magyarország a magyaroké, ezért továbbra sem kérünk az illegális migrációból

– szögezte le Deutsch Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában