Pénzmosás gyanúja

2023.06.29. 17:56

Hollik István: a hatóságokhoz fordulunk Karácsony Gergely 500 milliója miatt

A hatóságokhoz fordulunk Karácsony Gergely 500 milliója miatt - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön a Facebook-oldalán.

MW

Hollik István

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Hollik István bejegyzésében azt írta: ismeretlen eredetű több 10 milliós készpénzes befizetések mentek Karácsony Gergely mozgalmába, "ennek ellenére ő mélyen hallgat". 

Ezért - folytatta -

 most az illetékes hatóságokhoz fordulnak és megkérdezik: "érkezett-e bejelentés a hatósághoz pénzmosás gyanújának ügyében?". 

Hollik István hozzátette: azt tudjuk, hogy durván beavatkoztak a magyar választásokba és a dollárbaloldal törvénytelenül külföldi támogatást fogadott el. 

 

Azt viszont még mindig nem tudjuk, honnan jöttek ezek a pénzek

 - jegyezte meg. 

A kormánypárti politikus szerint ugyanez a kérdés merül fel Karácsony Gergely 500 milliójával kapcsolatban is, amit gyanús módon fizetett be egy baloldali megbízott készpénzben, méghozzá nagyrészt külföldi valutában. 

"Kinek a pénze ez? Külföldről érkezett, ahogy a többi dollárbaloldalhoz érkező támogatás?" - tette fel kérdést Hollik Istán, aki jelezte: várjuk a hatóságok válaszait.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában