Járvány

2020.05.29. 16:00

A Milan ellenzi, hogy kupával induljon a szezon

„Megértjük, hogy minőségi meccsekkel kell újrakezdeni, de sportszakmailag erősen megkérdőjelezhető, hogy három hónapos szünet után három napon belül lejátszott két találkozóval eldőljön a trófea sorsa” – mondta Paolo Scaroni, az AC Milan elnöke.

AC Milan's Italian Chairman Paolo Scaroni (L) and club legend Paolo Maldini attend training at the King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah on January 15, 2019, a day before the Supercoppa Italiana final against Juventus. (Photo by GIUSEPPE CACACE / AFP or licensors / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Giuseppe Cacace

A Gazzetta dello Sport című sportnapilap értesülése szerint az elődöntőben érdekelt másik három klub közül kettő,

a Juventus és az Internazionale szintén ellenezte a kihirdetett menetrendet.

Az SSC Napoli 1-0-ra diadalmaskodott az Internazionale vendégeként az első felvonáson, míg a Juventus 1-1-es döntetlent játszott az AC Milan otthonában.

Vincenzo Spadafora sportminiszter csütörtökön jelentette be, hogy

a Serie A június 20-án folytatódik, míg az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóira június 13-án, a fináléra pedig három nappal később kerül sor.

Két másik klubvezető, a bajnokságban a Juventus mögött egypontos hátránnyal második Lazio és az újra indulást sokáig nem támogató Torino elnöke viszont üdvözölte a menetrendet.

Forrás: MTI

Borítókép: Paolo Scaroni és Paolo Maldini a Milan edzésén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában