Bulvár-celeb

2022.12.28. 06:30

Veszélyes penész miatt került kórházba egy kisbaba

A kisfiú egy ritka vérbajban szenved, mely különösen érzékennyé teszi őt a betegségekre. Nemrég komoly légzési nehézséggel került kórházba, ahol felső légúti fertőzéssel diagnosztizálták, melyet egyértelműen a penész okozott.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Andrey_Popov

Bár a négygyermekes édesanya két éve győzködi a lakástársaságot, hogy szüntessék meg az életveszélyes fekete penész terjedését az otthonukban, a szakemberek egyelőre nem tudtak végleges megoldással előállni - írja a life.hu.

Laura Bowers az angliai Stoke-on-Trentben él családjával egy társasházban, melyet évek óta elborít a penész. Bár az Epic Housing nevű társaság többször próbálta felszámolni a súlyosan egészségkárosító állapotokat, eleddig nem jártak sikerrel.

Vegyszerrel kezelték a penészt négy-öt alkalommal, de csak rosszabb lett a helyzet. Az általuk telepített szellőzők sem segítettek – kesergett Laura.

A fiatalasszony halálra van rémülve, mivel egyik kisfia, Sampson életét egy ritka vérbaj keseríti meg, mely különösen érzékennyé teszi őt a betegségekre. Nemrég komoly légzési nehézséggel került kórházba, ahol felső légúti fertőzéssel diagnosztizálták, melyet egyértelműen a penész okozott.

Tisztában vagyunk a lakó problémájával, melyet már több ízben megkíséreltünk megszüntetni. Folyamatosan tartjuk a hölggyel a kapcsolatot, és ahol tudunk, segítünk neki a kialakult szituáció kezelésében – idézte a Manchester Evening News a lakástársaság képviselőjének nyilatkozatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!