Nap képe

2010.08.27. 08:56

Szexi cukorbabák: a Sugababes Szegeden

A Brit-Awards díjnyertes angol lánytrió, a Sugababes rfellépett a Szegedi Ifjúsági Napok nagyszínpadán, a hazai fesztiválszezon hagyományos zárórendezvényének első napján 2010. augusztus 26-án.

MTI

A Sugababes a Brit-Awards díjnyertes angol lánytrió. Az eredeti triót 1998-ban alapította az akkor 15 éves három barátnő: Mutya Buena, Keisha Buchanan és Siobhan Donaghy. Mára egyetlen eredeti tag sem maradt, de a csapat karrierje a mai napig töretlen. A bandát 2001-ben Siobhan, 2005-ben pedig Mutya hagyta ott. Helyettük Heidi Range és Amelle Berrabah érkezett. A lányok hat albumot (One Touch; Angels with Dirty Faces; Three; Taller in More Ways; Change; Catfights And Spotlights), egy válogatáslemez-sorozatot, és 23, köztük számos No 1. kislemezt tudhatnak magukénak. 2009-ben pedig Keisha Buchanan is távozott a csapatból, helyére Jade Ewen került - írja a wikipédia.

Nézze meg a teljesen új tagokból álló Sugababes egyik élő fellépését itt!



További zenei híreket olvashat zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!