Nádasdladány

2010.09.21. 14:53

Nyári fejlesztések a ladányi iskolában

A nádasdladányi iskolában új festést kaptak az osztálytermek a nyáron, a gyerekek új bútorok között tanulhatnak.

Siki Szabolcs

Az osztálytermek új festést kaptak, az 1. 5. 6. 7. osztályokban,  PVC-csere történt az 1. osztályban, a számítástechnika teremben felújítják a padlózatot.

Az 5. és 6. osztályosok birodalmát egy gyönyörű tájképpel, illetve a Nádasdy-kastély képével tette még szebbé Bezzegné Vona Katalin. Új bútorok érkeztek a leendő 1. és 6. osztályba, padokkal és szekrényekkel bővültek ezek a termek. Az 1. osztályban az elavult lambériát is lecserélték, helyette OSB lapozással látták el a falakat, ugyanúgy új falborítást kapott az alsó folyosó és az iskolai könyvtár egy része. Ahol szükséges volt, a táblákat is újrafestették.

A folyosókon lévő régi fogasokat újra cseréltük. Három osztályteremben a régi függönykarnisokat is újjá varázsoltuk.

Dvéri Miklós közreműködésével energiatakarékos fénycsöveket kaptunk, amelynek egy részét már fel is helyezték az 5. osztályban.

Ezenkívül az alsó, felső és összekötő folyosó, a WC-k, a tornaterem falfestése és a fiúzuhanyzó teljes csempecseréje, illetve a kerti bútorok, játékok átfestése is megtörtént az önkormányzat közmunkásainak segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!